Schumann resonantie

Tweedaagse Schumann Resonantie

Kort overzicht van de tweedaagse:

Dag 1: boeiende de informatie over de Schumann resonantie (SR) en we leren ons actief af te stemmen op de SR. Verder wat zijn frequenties, wie ben jij werkelijk en wat is de betekenis van water hierin? De bijzondere energie – frequenties van de dolfijnen en walvissen wat betekent dit voor ons.  Wie ben jij, je chakra’s en  je blokkades op laten lossen… en er is nog meer dus we zien je graag.

Dag 2: verdere verdieping van ons bewustzijn, deze verder te verruimen en hierbij de pijnappelklier actief te gaan betrekken. Boeiende info over de pijnappelklier en hoe deze verder te activeren met krachtige oefeningen. Van hieruit kunnen we verder zien dan we gewend zijn en op ontdekkingstocht in de aarde… verder had Wubbo Ockels een prachtige gedachten over buitenaards en hoe deze te ontdekken wat is er nog meer in de kosmos. Wat zijn jullie ervaringen hierin? En laat je verder verrassen bij wat er deze dag nog meer komt.

De training is interactief en we stemmen hierop af, in verbinding, we delen inzichten en ervaring met elkaar.

Investering: tot 7 april Voegboekkorting  €175,- na 7 april  €200,-

Na afloop ontvang je de hand-outs van de PowerPoint presentatie en vier ingesproken oefeningen.

Informatie en opgaven :

Locatie Bergen: www.hopconsultancy.nl (contactformulier website)  of info@hopconsultancy.nl / tel 0226450071 t.a.v Bea Hop 

Locatie Tiel:  www.inspiradiance.nl info inspiradiance@gmail.com/ 0641105292 t.a.v Saskia Bosman 

Verdieping tweedaagse  Schumann Resonantie, ons familiesysteem  en DNA /epi genetica

 

Cursisten zijn na afloop, van deze bijzondere dagen, onder de indruk. ‘Tot diep in je cellen en DNA word je geraakt.’

Deze tweedaagse is voor iedereen die actief naar zijn/haar proces wil kijken en met zichzelf op reis gaat. Veelal horen we zeggen dat men al ervaring heeft met systemisch werk, dat is een fijne bijkomstigheid maar is geen pre. Iedereen kan hieraan meedoen. Ieder volgt zijn/haar eigen proces.

Inhoud tweedaagse

Dag 1: verdere verdieping van de Schumann resonantie oefeningen waarmee we in verdieping komen met  je familiestysteem en de voorouderlijke lijnen. De impact die ze kunnen hebben in je dagelijkse leven. Bewustzijnverruimende oefeningen gebruiken we om de pijnappelklier te activeren en te optimaliseren. Hiermee kunnen we  contact gaan maken met het begin van je bestaan tijdens de conceptie- zwagerschap- geboorte. Inmiddels weten we, vanuit de wetenschap, dat hier belangrijke informatie schuilt die van invloed is op je huidige gedrag en gezondheid. Het is heel bijzonder wat je gaat ervaren.

Dag 2: vervolg impact van je voorouderlijke lijnen en de invloed op je DNA ook wel de epi-genetica. Wat is dit en hoe kun je deze weer herstellen.
Als we uitgaan van de reincarnatie theorie hebben we heel veel eerdere levens gehad. maar hoe weten we dat zeker? Via opdrachtjes en een regressie oefening kun je jezelf naar een herinnering van een  vorig leven laten leiden. Er zijn ook wel mensen die je hoort spreken over herinneringen aan vorige levens elders in het universum. Heb jij die misschien ook?

Wij hebben er weer zin in en verwelkomen je graag.

Na afloop van de tweedaagse ontvang je de hand-outs van de PowerPoint en 4 ingesproken helende oefeningen.

Locatie: Tiel
Investering: €275,-
Datum: 29 en 30 maart 
Tijdstip: 10:30 tot 16:00 uur