Training Schumann Resonantie

Training Schumann Resonantie

Hoe mooi is het om door de jaren heen in mijn werk steeds meer wetenschappelijke methodieken, de verbinding met andere zienswijzen – en eeuwenoude wijsheid tot me te nemen en me te verwonderen over de effecten ervan. Hiermee weer in balans met jezelf en je leefomgeving te komen. Vanuit eigen positieve ervaringen draag ik het ook heel graag uit. Dus bij deze nodig ik je uit om samen met mij je ontdekkingstocht te vervolgen en de positieve effecten van andere zienswijzen te gaan ervaren.

Waar de mindfulness al zeer waardevol is voegt de Schumann resonantie een extra dimensie toe. Het bestaan van de Schumann resonantie is wetenschappelijk aangetoond. Het is de frequentie tussen de kern van de aarde tot aan de ionensfeer (ongeveer 66 kilometer) waar al het leven op aarde mee verbonden is (evenals met de zon). Helaas was deze waardevolle kennis door de eeuwen heen verdwenen in de westerse wereld maar is nu gelukkig weer volop onder de aandacht.
Jaren geleden stond men sceptisch tegenover Mindfulness en heden is het bij heel veel mensen geïntegreerd in de westerse leefstijl en wordt het aangeboden in alle lagen van de gezondheidszorg. Zo zal het ook verder gaan met de Schumann Resonantie die je verder in je kracht zet en het zelf herstellend vermogen activeert zowel lichamelijk – geestelijk.

           

De Schumann resonantie cursus

Deze resonantie is werkelijk van levensbelang (en dat is in de wetenschap breed bekend). Wanneer men dit bewust door het lichaam kan laten stromen, wordt men vrijwel direct rustiger, positiever, sterker, gezonder en gelukkiger. Je bent minder vatbaar voor ziektes en kunt alles wat je belemmerd om je verder te ontwikkelen gemakkelijker loslaten. 
Tijdens de tweedaagse cursus leer je om weer volledig in contact te komen met de natuurlijke frequentie van de Schumann Resonantie en deze te integreren in je systeem-je leven. En de bijzondere rol van de pijnappelklier in dit proces. Laat je verrassen en ervaar. 

Heb je in je leven te maken (hebt gehad ) met disbalans, ziekte, onverwerkte emoties, heftige gebeurtenissen, worstelingen met vastzittende niet helpende overtuigingen etc. dan is de Schumann resonantie misschien de oplossing voor je  en / of of geeft het je een ondersteuning in je dagelijks leven. 

De Schumann resonantie biedt bij toepassing o.a. de volgende mogelijkheden:
-activeren van het zelfherstellend vermogen
-het biedt bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties
– het activeert je cellen en restaureert je DNA
-het lost blokkades op en beidt nieuwe inzichten en mogelijkheden
-verbindt de linker en rechter hersenhelften

 

Trainers: Op dit moment geef ik samen met dr Saskia Bosman ( http://inspiradiance.nl/ ) een tweedaagse cursus over de Schumann resonantie en hoe deze te integreren in je leven. De training is informatief met presentaties en achtergrondinformatie, praktisch, interactief en samen oefeningen doen. Saskia is Bioloog en houdt zich ook bezig met wetenschappelijk onderzoek waaronder de Schumann resonantie.

Aanvang 10:30 tot 16:00 uur.

Kosten: tweedaagse cursus €175,-

Locaties:

Regio Alkmaar en West-Friesland:
Vrijdag 24 en zaterdag 25 november Bergen (NH) 

Vrijdag 20 en  zaterdag 21 oktober Tiel (Gelderland)

Wil je liever individueel of in een klein groepje kennismaken met deze boeiende informatie – energie en techniek om de Schumann te integreren in je leven, ook dat is mogelijk. Laat weten. Je bent welkom! En vragen zijn er om gesteld te worden.

Meer informatie kun je ook vinden op de website van het Schumann instituut Nederland (www.schumanninstituut.nl).