Training Schumann Resonantie

Training Schumann Resonantie

Hoe mooi is het om door de jaren heen in mijn werk steeds meer wetenschappelijke methodieken, de verbinding met andere zienswijzen – en eeuwenoude wijsheid tot me te nemen en me te verwonderen over de effecten ervan. Hiermee weer in balans met jezelf en je leefomgeving te komen. Vanuit eigen positieve ervaringen draag ik het ook heel graag uit. Dus bij deze nodig ik je uit om samen met mij je ontdekkingstocht te vervolgen en de positieve effecten van andere zienswijzen te gaan ervaren.

Waar de mindfulness al zeer waardevol is voegt de Schumann resonantie een extra dimensie toe. Het bestaan van de Schumann resonantie is wetenschappelijk aangetoond. Het is de frequentie tussen de kern van de aarde tot aan de ionensfeer (ongeveer 66 kilometer) waar al het leven op aarde mee verbonden is (evenals met de zon). Helaas was deze waardevolle kennis door de eeuwen heen verdwenen in de westerse wereld maar is nu gelukkig weer volop onder de aandacht.
Jaren geleden stond men sceptisch tegenover Mindfulness en heden is het bij heel veel mensen geïntegreerd in de westerse leefstijl en wordt het aangeboden in alle lagen van de gezondheidszorg. Zo zal het ook verder gaan met de Schumann Resonantie die je verder in je kracht zet en het zelf herstellend vermogen activeert.

 

De Schumann resonantie cursus

Tijdens de tweedaagse cursus leer je om weer volledig in contact te komen met de natuurlijke frequentie van de Schumann Resonantie en deze te integreren in je systeem-je leven. De cursus is een afwisseling van presentaties met achtergrondinformatie, uitleg, het uitwisselen van ervaringen en samen oefeningen doen. Je activeert hiermee het zelf herstellend vermogen, helpt je blokkades op te lossen, dichter bij jezelf te blijven en versterken van dat wat je eigenlijk al wist (innerlijke kennis en bewustzijn), hiermee je balans – en gezondheid hervinden, deze te onderhouden. 

Op dit moment geeft ik een tweedaagse cursus  Omgaan met Stress (wat is stress, wat doet stress, inzetten stress reductie,  weer in balans zijn)  en de kracht van de Schumann resonantie. Aanvang 10:30 tot 16:00 uur.

Kosten: tweedaagse cursus €150,-

Locatie: regio Alkmaar en West-Friesland.

Wil je liever individueel of in een klein groepje kennismaken met deze boeiende informatie – energie en techniek om de Schumann te integreren in je leven, ook dat is mogelijk. Laat weten. Je bent welkom! En vragen zijn er om gesteld te worden.

Meer informatie kun je ook vinden op de website van het Schumann instituut Nederland (www.schumanninstituut.nl).